Deko Kek Coklat : Cara Cara Untuk Menghias Kek Dengan Coklat
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Akhir sekali, siap untuk dihidang. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Akhir sekali, siap untuk dihidang. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk.
Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Akhir sekali, siap untuk dihidang. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Deko Kek Coklat : Cara Cara Untuk Menghias Kek Dengan Coklat. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Akhir sekali, siap untuk dihidang. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong. Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk. Akhir sekali, siap untuk dihidang. Cairkan coklat menggunakan kaedah 'double boil' kemudian masukkan kacang badam dan kacau sehingga rata.
Keluarkan kek, tuang kesemua coklat di atasnya dan masukkan semula ke dalam peti sejuk.
Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Akhir sekali, siap untuk dihidang.
Keluarkan semula kek dan biarkan pada suhu bilik supaya kek lembut dan senang untuk dipotong.
Post a Comment for "Deko Kek Coklat : Cara Cara Untuk Menghias Kek Dengan Coklat"